En ny vår på Konsthallen. Nu öppnar vi för nya konstupplevelser igen!

januari 19, 2018

VERNISSAGE LÖRDAG 17 februari med invigning kl 12.  
Utställningen ”Naturnära” –  Akvareller av Lars A Persson
Musik och mingel med Timmy Gasslander, spelar gitarr och Ronja Grafström, sång. Traditionell och modern svensk folkmusik med influenser från hela världen. 


WORKSHOP FREDAG 16 februari kl 15-18 – ”Experimentell Akvarell” Välkommen att prova på akvarell på lekfullt sätt. Plats för max 20 personer.
Anmäl dig så snart du kan! Till ann.lundqvist@Arvika.se eller sms till 070 101 45 29, alt ring 0570-81842. Senast den 12 februari.

Vi kommer att arbeta med lekfulla laborationer i färg och vatten. Fokus kommer att ligga på akvarellteknikens alla uttrycksmöjligheter och inte på något föreställande motivmåleri, och på så sätt undviks alla typer av onödiga prestationskrav. Det behövs inga förkunskaper i akvarellmåleri, bara nyfikenhet och ett glatt humör.

Kostnad 100 kr per person. Unga 13-16 år gratis. Pensionär 70 kr.
Då ingår några mindre papper och lån av färg och penslar. Större ark eller övrigt material att köpa på plats. Ta gärna med papper och egna färger om du har det. Det kommer finnas material att arbeta med och/eller köpa av konstnären. Frukt dryck kaffe och tilltugg ingår.

Workshop ges med stöd av Arvika kommun.